Lieve Jacolien, onwijs bedankt voor de waardevolle samenwerking voor ons merk Leeff! We waren voorafgaand echt verliefd op je mooie stijl en prachtige video's en vielen vooral voor de kracht van eenvoud en de mooie, pure momenten die je voor eerdere projecten in beeld wist te brengen. Voor ons merk Leeff - waarbij we geloven dat niet alleen onze producten, maar de mensen momenten nog mooier maken - was je de perfecte match!

We hadden direct fijn contact met elkaar en het voelde tijdens de shoot echt alsof je onderdeel was van ons team. We vonden het heel gezellig en leuk om met je samen te werken en zijn nu ook helemaal verliefd op de mooie video's die je voor Leeff hebt gemaakt. Het is zo'n kloppend verhaal geworden, echt zo waardevol. We love it! En we hopen in de toekomst nog vaker samen te kunnen werken. Veel succes met alle projecten die er nog op je pad gaan komen!

Leeff

Review

Jacolien en Niek hebben samen onze bedrijfsfilm gemaakt. Jacolien heeft het hele concept uitgedacht en het voorwerk voor ons gedaan. Superblij hoe ze dit heeft uitgewerkt en het past perfect bij wie we zijn en wat wij willen uitstralen. Niek en Jacolien hebben beide een hele fijne persoonlijkheid waardoor je je meteen op je gemak voelt en het filmen dan ook super verloopt. Er word alle tijd voor je genomen en je voelt je niet opgejaagd. En dan het eindresultaat: wauw, zo blij mee! Het past perfect bij wie wij zijn!

Alwero Shop 

Review

.

Jacolien legde laats mijn schilderproces práchtig vast. Ik vond het van tevoren best spannend - beetje cameraschuw, is mijn proces niet te traag om interessant te blijven? - maar die spanning verdween als sneeuw voor de zon toen we aan de slag gingen. Ik kon al snel helemaal opgaan in het maken en merkte nauwelijks dat er een camera op m'n neus stond :)

En het resultaat is geweldig! Een heel intiem en passende film die de magische momentjes van mijn proces laat zien. Een mooi combinatie van beeld en geluid die de kijker dichtbij laat komen en meeneemt in de sfeer van mijn schilderijen. Méer dan blij verrast en zeker een aanrader voor mede-kunstenaars en makers! Niet alleen heel bijzonder om van mezelf te hebben, maar ook heel erg bruikbaar op bijvoorbeeld mijn portfolio-website om verzamelaars een sferisch kijkje achter de schermen te geven. Mega bedankt Jacolien!!

Lieke Koster

Review

Dankjewel voor je berichtje! Binnen 3 werkdagen heb je een mailtje terug.

Verzonden!

Of heb je nog vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


KLAAR OM Jullie VERHAAL MET DE WERELD TE DELEN?

helpt jou met... schrijf hier een krachtige bio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. 

Jouw bedrijfsnaam

Menu