Leer ons kennen

Niek en jacolien, twee filmmakers die niets liever doen dan films creëren

Kom, wij nemen je even mee

Zoals je van 's werelds schoonheid kan genieten: een naaldboombos, een mooi gebouw of schilderij;  net zo kunnen wij genieten van een goede film. Een film die meer is dan een paar fragmenten achter elkaar maar een film die een verhaal vertelt: jullie verhaal. Daar borrelde ook gelijk onze liefde voor het filmen op, want door middel van treffende beelden, gesproken woorden, achtergrondgeluid  en melodieën kan je volledig op de beleving inspelen en een
levendige herinnering meegeven. 

Dan zit je al die tijd een groep lager op de basisschool, woon je 3 kilometer van elkaar en dan leer je elkaar kennen via Instagram. Het overkwam ons. Waar het begon met een berichtje van Jacolien naar Niek of ik een keer kon meelopen bij een bruiloft (om het vak te leren) zijn we nu druk bezig met het plannen van onze eigen trouwdag
en filmen we nu bruiloften onder 1 naam: Recollect Films.

Waar ons verhaal begon

Wij weten nu als geen ander hoe is het om verliefd te zijn en dolgraag te willen trouwen. Bij elke boswandeling denken ten huwelijk gevraagd te worden, discussiëren over de gastenlijst en of die bos bloemen nou echt nodig is, de vraag der vragen: wie word onze videograaf? Die laatste vraag herkennen jullie vast wel ;-)

We houden van het struinen door de Veluwse bossen, mijmeren, muziek luisteren, knuffelen en de schoonheid zien van de eenvoudige dingen van in leven. Eerst ieder voor zich, maar nu mogen we dat samendoen en dit stukje karakter ook laten terugkomen in onze films. Het zoeken en zien van momentjes die anderen niet zien. Het spelen met wat je wel en wat je juist niet laat zien in beeld. Het maakt dat geen bruiloft hetzelfde is en het maakt dat we er onze creativiteit en karakter in kwijt kunnen en na een bruiloft uitgeput, maar voldaan op de bank ploffen. 

Wij zien de schoonheid in van twee mensen die één worden. Alles komt die dag samen. Een dag waar ouders hun kinderen weggeven, waar woorden van liefde worden gesproken, een dag waar wordt teruggekeken maar ook waar Zijn zegen wordt gevraagt. We zien het als iets prachtigs dat we dat, die éne dag, mogen vastleggen. 


Hoe het verder ging...

Typerende dingen

- Wie Jacolien een beetje kent, kent Dribbel. Onze huis-tuin kip. Ze praat tegen haar en knuffelt minstens 2 x per dag met haar.
-- Met Niek op je bruiloft is een stukje taart niet veilig. Waar eten is, daar is Niek. Je vraagt je af waar die het laat... 
- Ja-co-lien... veel te lang wat mij betreft. Naar 'Jak' en 'Jakje' luistert ze net zo goed... als ik het zeg in ieder geval ;-)
- Buiten de bruiloften om zal je ons niet zo snel buiten de prachtige Veluwe vinden. Tenzij het om een reisje naar Noorwegen gaat. De laatste keer Noorwegen eindige voor ons in een relatie, kan slechter toch ;-)


 


Gesproken woorden, beelden en melodiëen liggen op het palet; hetgeen wij een artistieke trouwfilm mee schilderen.

Neem contact op

Ben je enthousiast geworden, heb je een vraag of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de beschikbaarheid van jullie trouwdatum? Je kan niet snel genoeg beginnen met plannen dus contacteer ons gerust!

Wanneer gaan wij met jullie op reis?

WANNEER GAAN WIJ MET JULLIE OP PAD?

Ben je enthousiast geworden, heb je een vraag of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de beschikbaarheid van jullie trouwdatum? Je kan niet snel genoeg beginnen met plannen dus contacteer ons gerust!

Neem contact op

helpt jou met... schrijf hier een krachtige bio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. 

Jouw bedrijfsnaam

Menu