Dit wil ik!

Je bent zwanger! Een mooie tijd vol met momenten die je voor altijd wilt blijven koesteren, voor later om op terug te kunnen kijken. Maar waar haal je die tijd vandaan? Zelf lig je op bed en als je toch foto's maakt, sta je er zelf niet op. Je man vind het maar een gedoe, maakt dus maar 'even snel' wat foto's op zijn telefoon, waardoor je geen mooie foto's hebt. Daarnaast wil je toch ook niet bij elk mooi moment bezig zijn met de camera?

"Een waardevol cadeau voor later. Dat hij ziet hoe welkom hij was en hoe de omstandigheden toen waren. Je geeft hem een levendige herinnering mee."

Ik had wel mijn twijfels, want je zit best in intieme momenten; de eerste keer dat George de baby zag, allereerste momentjes met het gezin. Ik zag achteraf bij de beelden dat je echt wel dichtbij was gekomen, maar ik heb dit helemaal niet doorgehad. Dat vind ik fijn! Ja, het resultaat. Toen ik het filmpjes zag, het was zo verschrikkelijk mooi. We moesten gewoon een traantje laten, ook mijn vader toen hij zichzelf terug zag. Het heeft zoveel waarde. Ik merk ook dat hoe langer het geleden is, hoe waardevoller de film wordt. Dat je echt weer terug komt in de sferen van toen.

Ik kan het iedere zwangere vrouw en/of gezin aanraden, omdat het de kraamweek of de periode voor en na je bevalling zo goed weergeeft. Persoonlijk vind ik het dus nog mooier en verdergaan dan een fotoshoot, omdat dit gewoon dichterbij komt en je meer emoties ziet. Daarnaast geeft Jacolien ook nog 10 foto’s erbij van de film. Die zijn zo van goede kwaliteit dat je die ook gewoon heel mooi kan ophangen. Dat ga ik ook zeker doen, ik ga ze een heel mooi plekje geven bij ons in huis.

Henrieke en Reijer

Review

Dit wil ik!

Exclusief reiskosten
1 correctieronde 

Een (online) intakegesprek 
Ik kom een ochtendje langs (max. 2 uur) 
Film van +/- 2 minuten
Optioneel: gesproken woorden

Wat is inclusief?

4 - 6 weken

€395,-

Ja, ik wil zo'n geboorte of gezinsfilm!

Vertel me meer!

Om de film nog completer te maken, kom ik nog een keertje extra langs. Bijvoorbeeld de bekendmaking van je zwangerschap, je dikke buik, de 20 weken echo, de bevalling o.i.d. 

Meerdere momenten laten vastleggen

Jacolien heeft voor ons een film gemaakt na aanleiding van de geboorte van ons zoontje. Het opnemen van de beelden ging heel relaxt. We deden gewoon ons dingetje! Dit is ook terug te zien in het resultaat! Een hele mooie en waardevolle film met een schat aan herinneringen aan een hele bijzondere tijd in ons leven!

Niet alleen wij maar ook mensen om ons heen moesten echt een traantje wegpinken bij het zien van de film. Wat ons betreft is een film rondom de geboorte van je kleintje echt een aanrader. Zeker met ingesproken tekst! Dit geeft nog meer diepgang aan de film en maakt dat het voor jou en voor je kleintje een film van grote waarde wordt!

Familie Frens

Review

Binnen 4 weken krijgen jullie de film via Youtube doorgestuurd. Ik ga de film voordat hij bij jullie op de mat valt nog finetunen en daarin neem ik ook eventuele aanpassingen van jullie kant mee. Jullie ontvangen via de post het eindresultaat mooi verpakt in een 'herinneringsdoosje'. 

03. Oplevering

02. Filmen

Het is fijn om jullie vooraf al beter te leren kennen en om te luisteren naar jullie wensen, ook om een film te gaan creëren die echt bij jullie past. In dit gesprek kun je ook al jullie vragen kwijt en kunnen we eventueel al iets gaan plannen. Het gesprek vind fysiek plaats of we plannen een video call in. 

01. Online call 

Werkwijze

Een dag als ieder ander, maar dan leg ik het zo onzichtbaar mogelijk vast. Lekker knuffelen, bankhangen, ontbijten, stoeien, spelen, badderen. 

Ik twijfelde vooraf of ik zelf wel op beeld wil, vooral ook omdat je dan net bevallen bent. Uiteindelijk ben ik heel erg blij dat we toch ervoor hebben gekozen om jou te laten filmen. Je filmt heel onzichtbaar. Het was daarom ook een grote verrassing wat we achteraf te zien kregen op beeld. En ja, het resultaat.. Nou, je hebt het bij mij gezien. Ik was erg ontroerd en nog steeds als ik de film van Manoa kijk. Dat voel je gewoon diep van binnen. Je ziet gewoon dat hele kleine, het 'leeft' echt. Man, je krijgt echt altijd een brok in je keel. Het is gewoon iets heel teers, vooral met zo'n brief erbij. Het is persoonlijk, liefdevol en vooral heel waardevol. Het haalt je terug naar het moment. Vooral die reactie van Jeffie op zijn kleine zusje, gewoon dat nieuwe leventje in ons leven. Zelf film je genoeg, maar mis je de details, zoals dat handje wat de grote hand van papa aanraakt. Juist dat wil je als de kleintjes opgroeien zo graag nog eens terug zien! Dat kleine fijne. Die allereerste momentjes die vastgelegd zijn. Ontroerend en heel puur.

Warner en Else

Review

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


IK WIL ZO'N GEBOORTE OF GEZINSFILM!

helpt jou met... schrijf hier een krachtige bio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. 

Jouw bedrijfsnaam

Menu