Jullie trouwdag is dé dag waar het draait om het vieren van jullie liefde met diegenen die zo belangrijk voor jullie zijn. Dat is ook waar onze focus ligt bij het filmen van jullie dag. Die dingen die niet te koop of te plannen zijn, maar die er gewoon zijn. De film is rond de 7-8 minuten, waarin we al onze liefde en aandacht besteden aan het nabewerken; de kleuren, de beelden, geloftes, sound-effects en muziek. Dit geeft een film die echt eigen is aan jullie verhaal en dag.


 EEN FILM DIE MEER IS DAN WAT MOOIE BEELDEN CHRONOLOGISCH ACHTER ELKAAR MET EEN LEUK MUZIEKJE ERONDER

Bekijk ons aanbod

Wij hebben een poosje getwijfeld of wij wel een videograaf wilden. Wij twijfelden vooral omdat je dan nog een camera om je heen hebt, maar toen bedachten we ons; trouwen doe je maar 1 keer en wat is dan mooier als je die dag door middel van bewegende beelden terug kan kijken? We kozen voor jou omdat je geen 'standaard' films levert, maar omdat jij elke film persoonlijk maakt.

Op de trouwdag zelf hebben we amper gemerkt dat je er was. Je filmde stil en gezellig tegelijk. Zo fijn! Want zo bleven wij onszelf en hebben we nu een prachtig resultaat! Zo mooi in elkaar gezet. Helemaal blij hier haha. Alles klopt ook en de sfeer van die dag is tijdens het kijken weer helemaal te voelen. Onwijs bedankt! Je bent een topper en je hebt een bijzonder talent. We raden je iedereen aan! Liefs van ons

Martijn & Irene

Review

Kennismaken

1. Omdat jullie verhaal niet pas begint op jullie bruiloft, is het leren kennen van jullie hele liefdesverhaal voor ons een belangrijk element voor het creëren van jullie authentieke trouwfilm. We vinden het fijn om te luisteren naar wie jullie zijn, wat jullie grootste avontuur was en wat voor jullie belangrijk is. Op deze manier kunnen we een film gaan creëren die in verbinding staat met jullie, omdat geen liefdesverhaal hetzelfde is.

De tijdlijn van jullie film 

Laatste voorbereidingen

2. Naarmate de bruiloft nadert kijken we de definitieve planning door en nemen we nog eventuele vragen door. Ook nemen we contact op met de ceremoniemeester. De samenwerking met de fotograaf vinden we een van de leukste dingen en daar maken we dan ook graag al voor de bruiloft een babbeltje mee.

Herbeleven

5. Na 6 weken is het dan zover en kunnen jullie met popcorn op de bank genieten van jullie film. Voordat de film bij jullie op de mat valt, nemen we nog eventuele aanpassingen van jullie kant mee. Jullie krijgen de film(s) in een mooi pakketje thuisgestuurd. 

We hebben de beelden, en nu?

4. Het creatieve proces dat begon bij het filmen gaat bij ons verder in de nabewerking. We puzzelen net zo lang tot alles klopt. De film is rond de 7-8 minuten waarin we al onze liefde en aandacht besteden aan het nabewerken; de kleuren, de beelden, geloftes, sound-effects en muziek. Dit geeft een film die echt eigen is aan jullie verhaal en dag.

De trouwdag

3. Joe-hoe! Eindelijk is het zover. Jullie trouwdag! Dé dag waar het draait om het vieren van jullie liefde met diegenen die zo belangrijk voor jullie zijn. Dat is ook waar onze focus ligt bij het filmen van jullie dag.

Een film die in waarde groeit

6. Daar doen we het voor. Hoe langer het geleden is, hoe waardevoller de film wordt. Dat je echt weer terugkomt in de sferen van toen. Zoals je een fotoboek doorbladert, komt dit nog dichterbij. Je hebt een hele levendige herinnering aan de dag door middel van bewegende beelden, (gesproken) tekst en muziek. Zo kan je volledig op de beleving inspelen. Een tijdloze investering die in waarde groeit.

DIT WILLEN WIJ

Geniet binnen 6-8 weken van jullie film
Exclusief reiskosten
Ontvang de film op originele USB-stick
Cadeautje van ons: extra film met gehele speeches en toespraak ceremonie

1 videograaf
Kennismakingsgesprek
8 uur aanwezig
Film van 6-8 minuten
1 correctieronde

Wat krijgen jullie?

€2350

JA, WIJ WILLEN ZO'N VERHALENDE TROUWFILM!

Geniet binnen 6 weken van jullie film
Exclusief reiskosten
Ontvang de film op originele USB-stick
Cadeautje van ons: extra film met gehele speeches en toespraak ceremonie

2 videografen
Kennismakingsgesprek
8 uur aanwezig
Film van 9/10 minuten
1 correctieronde

Wat is inclusief?

€3050

Het moment dat jullie ‘ja’ tegen elkaar zeggen en ik in mijn ooghoeken een trotse moeder zie met glinsterende ogen en een oma die opa’s hand pakt, denk ik altijd; had ik maar een extra maatje om dat ook vast te kunnen leggen. Die dingen die jullie op dat moment niet zien en die het moment zo extra bijzonder en waardevol maken.
Hoe waardevol is het om de krachten van twee videografen te bundelen. Een tweede videograaf kan veel creatiever te werk gaan, omdat die zich niet hoeft te focussen op de meest voor de hand liggende beelden en zo de emoties en momenten vastlegt die anders verloren gaan. 

Het "lovebirds voor lovebirds" PAKKET

Tijdens de dag nemen we leuke beelden op die niet in de film komen. We zetten in de Behind-The-Scenes film (circa 30 minuten) alle beelden achter elkaar met de achtergrondgeluiden van het moment. Enorm waardevol om te hebben als je meer wilt dan alleen de lange film. 

Behind-The-Scenes Film

Een korte film van 3-4 minuten voor bijvoorbeeld jullie avondgasten. Bewerkt in onze stijl, waarin wij ook gebruik maken van gesproken woorden. Een Same Day Edit die dicht bij jullie en de dag staat.

Same Day Edit

Extra uren om toe te voegen aan de bovenstaande pakketten. We lichten, aan de hand van jullie planning, graag toe hoeveel uur nodig zou zijn om alle waardevolle momenten van de dag op beeld te krijgen. 

Extra uren

Extra opties

€150

€295

€350

WAAROM JE ONS niet
zult horen op jullie 
GROTE DAG

Heel praktisch: we moeten zoveel mogelijk stil zijn, omdat we anders de achtergrondgeluiden niet kunnen gebruiken voor onder de film. Juist die achtergrondgeluiden werken mee aan de totaalbeleving: het gevoel alsof je de dag weer herbeleefd.

Ook is het zo belangrijk om juist die kleine momenten te pakken op beeld: handen, voetjes, aaitjes, stralende ogen en ga zo nog even door ;-). We werken zo onzichtbaar mogelijk, om die momenten te vangen. 

WAAROM JE ONS niet
zult horen op jullie
GROTE DAG

Heel praktisch: we moeten zoveel mogelijk stil zijn, omdat we anders de achtergrondgeluiden niet kunnen gebruiken voor onder de film. Juist die achtergrondgeluiden werken mee aan de totaalbeleving, het gevoel alsof je de dag weer herbeleefd.

Ook is het zo belangrijk om juist die kleine momenten te pakken op beeld: handen, voetjes, aaitjes, stralende ogen en ga zo nog even door ;-) We werken zo onzichtbaar mogelijk, om die momenten te vangen. 

helpt jou met... schrijf hier een krachtige bio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. 

Jouw bedrijfsnaam

Menu